Kapetan

Poklon za Dan zaljubljenih

Samo što ste završili potragu za Novogodišnjim i Božićnim poklonima, dolazi novi izazov: DAN ZALJUBLJENIH. Dan svetog Valentina sve češće se obeležava i meću zaljubljenima u Srbiji. Uglavnom se čini da je ženama lako kupiti romantičan poklon, ali pravi izazov je kupiti poklon muškarcu.

Pogledajte Ponudu Muškog Donjeg Veša

Ovaj dar mora ispuniti par preduslova:

  • Mora biti funkcionalan
  • Mora odgovarati njegovim potrebama i interesovanjima
  • Mora biti na neki način romantičan

Uz gore navedene uslove dodajte i činjenicu da ćete ove godine Dan zaljubljenih najverovatnije provesti u kućnoj atmosferi.

Ako krenete sistemom eliminacije ubrzo ćete doći do jeding logičnog rešenja – MUŠKI DONJI VEŠ!!!

Na žalost mali broj muškaraca obraća pažnju na izgled svog donjeg veša što vama daje fantastičnu priliku da svog partnera iznenadite poklonom koji zasigurno ne očekuje i vrlo verovatno još uvek nema u svojoj fioci. Obradujte i njega i sebe komadom donjeg veša koji nije bele, crne, plave ili sive boje!

Napravite iskorak i izaberite fantastičan dizajn i model koji će vašem partneru podići samopouzdanje i učiniti Dan zaljubljenih praznikom vaše strasti i ljubavi!  Nemojte se plašiti da eksperimentišete! Ne polazite od pretpostavke da vaš muškarac nikada ne bi uradio ili obukao nešto na šta vi niste navikli. Ovo je poseban dan!

Leave a Reply