Kapetan

SIZE CHART

Nekoliko saveta za odabir prave veličine donjeg veša. Spoznajte prednosti inovativnih tehnologija, materijala i dizajna naših modela!

Kako da izaberete pravu veličinu donjeg veša

Ponekad se čini da odabir odgovarajuće veličine donjeg rublja nije nimalo lak, naročito kada kupovinu obavljate preko interneta. Bez obzira da li je vaš izbor slip (brief), bokserice, jockstraps ili tange, važno je da pažljivo promislite kako ne biste završili sa neadekvatnim komadom odeće, nezadovoljni i razočarani. Uz nekoliko korisnih saveta pomoći ćemo vam da izbegnete ovakve situacije i odaberete pravi model i veličinu za sebe.

Pre svega, neophodno je da znate svoje mere. Za to vam je potreban krojački metar kojim jednostavno premerite obim svojih kukova. Svaki size chart sadrži upravo raspon ove veličine kao smernicu za određivanje univerzalne oznake vašeg broja (XS, S, M, L, XL). Na primer, ako je obim vaših kukova 69 cm, odnosno između 65 cm i 70 cm, najizvesnije je da vam odgovara veličina S.

Ipak, i pored navedenih preporuka i praćenja tabele, lako može da se dogodi da ste negde “između” dva broja, da vam odgovara, na primer i M i L, ali i da budete zbunjeni činjenicom da size chart nije isti kod svih proizvođača. Imajte na umu i da je materijal veoma važan u ovoj priči i da od njegove teksture i rastegljivosti zavisi dosta toga. Nekada je i samo pitanje subjektivnog osećaja – najbitnije je da se osećate komotno.

Inovativni modeli, sa velikom pažnjom skrojeni za vaše najintimnije delove tela, stavljaju vas pred još jednu dilemu prilikom odabira, a to je veličina prednje pregrade (pouch). Međutim, ovde nema pravila. Na vama je da odlučite da li više volite maksimalni prostor za veću udobnost i slobodu pokreta ili klasičnije modele koji nude proverenu sigurnost. Danas je sve više različitih modela, osmišljenih da udovolje najjednostavnijim potrebama kao i onim nešto zahtevnijim.

Ako krenemo korak dalje, novi izazov nameće Push-Up tehnologija muškog donjeg rublja koja vam omogućava da istaknete, povećate i pojačate obim vaše anatomije. Postoji nekoliko različitih rešenja, među kojima je Pack up sa sistemom podloga koji podrazumeva tanku i uklonjivu poliestersku penu, postavljenu na prednji deo donjeg veša kako bi se maksimalizovao volumen i postigao željeni efekat dimenzije.

Slični rezultati se postižu i Ring Up ili Super Bulk tehnologijom.

Na kraju, nudimo vam nekoliko trikova koji se odnose na izbor na osnovu vaše građe. Za one sa tankim strukom i mišićavim butinama idealni su kraći modeli, sečeni sa strane. Male zadnjice mogu da se istaknu uz pomoć veša sa Push up-om, dok vam atraktivna građa dozvoljava da naglasite svoje atribute smelijim tanga ili jockstraps modelima.  I kao zaključak, naš savet je da se ne plašite da eksperimentišete, budite odvažni i prepustite se mašti. Isprobajte najrazličitije modele iz naše ponude, imajte poveranja u naš izbor, a mi vam zauzvrat garantujemo udobnost i veće samopouzdanje.

INSPIRACIJA JE U TEBI!

Leave a Reply